fbpx

Design “Amintiri faine”

Salut! Daca ai ajuns aici inseamna ca se apropie marea distractie ! Inca putin,mai avem cateva de stabilit.

In primul rand va trebui sa ne raspunzi la cateva intrebari. Te vom ruga sa ne trimiti raspunsurile in ordine pe mail: contact@dreamersfoto.com pentru a le putea gestiona mai bine.

1. Unde doriti sa fie amplasata cabina Photobooth la eveniment?  Va recomandam un loc vizibil pentru ca invitatii sa isi faca cat mai multe fotografii!

2. Dupa ce am ales locul va trebui sa alegem formatul fotografiei dorit. Fie ca ai ales pachet cu dubluri,fie ca nu, poti alege dintre: 10x15cm sau 2 buc 5x15cm (modelul strip este dublura automat, chiar daca nu ai ales pachet cu dubluri). Toate modelele de mai jos se pot face dupa dorintele tale (daca doresti cu mai multe fotografii ne poti spune, in mod normal setam cu minim 3).

3. Designul fotografiei se alege din modelele de mai jos. Te rugam sa ne spui numarul imaginii si galeria din care ai ales ( prima galerie- miri, a doua galerie-rame florale). Te rugam sa ne scri si numele si data voastra, cum ati vrea sa apara pe fotografie. Daca nu gasesti nimic sa iti placa ne poti spune tema si noi te vom surprinde!

galerie MIRI:

 galerie: RAME FLORALE

Galerie 2 fotografii (Daca doresti ca designul tau sa fie cu doar doua poze atunci se va adauga 50 euro la pachetul final)

4. Dupa ce ai ales designul fotografiei vei avea de ales materialul din spatele invitatiilor. Daca doresti, se poate lasa si cu un perete de la sala cu conditia sa nu fie incarcat cu candelabre, televizoare. Modelul se alege din cele de mai jos, la fel, vom avea nevoie de numarul imaginii. Dupa ce ai ales noi iti vom personaliza fotografia si iti vom arata cum arata cu materialul ales!

5. Mai avem nevoie de un numar de contact (altul decat cel trecut in contract) in caz de urgenta. De preferat sa nu fie numarul mirilor fiindca nu dorim sa va deranjam in ziua nuntii.

6. Restul de plata se va achita la finalul nuntii. Va recomandam sa deleghati pe cineva care sa se ocupe pentru a nu va deranja pe dvs. Daca se doreste prelungirea timpului va rugam sa ne anuntati cu cel putin un sfert de ora inainte de ora de oprire.

7. Pentru ca nunta voastra sa fie completa veti avea un asistent priceput pe tot parcursul evenimentului. Fiindca el nu functioneaza cu hartie (din pacate) va fi nevoie de un meniu de mancare si pentru el, iar in momentul in care se va duce la masa va face pauza 10 minute, timp in care cabina va functiona fara asistent (nu va faceti griji,toate indicatiile sunt pe ecran).

8. Daca credeti ca mai avem nevoie de alte informatii va rugam sa ne spuneti!:)

Acestea fiind spuse asteptam mailul vostru sa ne apucam de lucru!:)

E-mail: contact@dreamersfoto.com

Tel.: 0744878682 (Andreea) / 0740979397 (Alex)

 

no comments

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.

F a c e b o o k